SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK SIMRISHAMN
KAMRATFÖRENINGEN PÅ ÖSTERLEN

United tog revansch på Rörum
2023-05-05 15:30
Max Garrett | Foto: Wilma Johansson

Det blev en 3-2 seger för United hemma mot Rörums SK.

 

Tränare Tobias ”Harras” Eriksson ger sin syn på matchen.


I onsdags spelade vi hemmamatch mot Rörum. Ett lag som trillade ur div 5 förra säsongen och som tippats att vara med i toppen av sexan i år. Och som vi dessutom åkte ut mot i Ya -cupen efter straffar tidigare i år. Så vi var ute efter revansch. 

Vi inleder matchen på ett väldigt bra sätt. Högt bolltempo, mycket rörelse och noggrannhet. 
Vi tar ledningen direkt. Efter ledningen fortsätter vi på den inslagna vägen. Men efter 20-25 minuter ger vi bort boll på mitten och den hamnar hos Rörums Martin Nilsson som sätter dit kvitteringen, mycket fint mål. 

Kvitteringen ger Rörum energi medans vi börjar hänga med huvudena. I slutet av första gör Rörum dessutom 1-2 på en frispark av redan nämnda Martin. 

I halvtid pratar vi om inställningen, noggrannheten och bolltempot, vi måste hitta tillbaka till detta i andra. 
Och i andra halvlek tycker jag att vi dominerar. Vi gör det vi pratat om. Och verkligen maler ner Rörum. 2-2 genom Qader följs upp med 3-2 genom Jalle och vändningen var ett faktum. 

En underbar känsla. Där vi i andra halvlek visar på en fantastisk lagmoral! Grabbarna gör verkligen jobbet och det vi pratat om. 
En underbart härlig derbyseger!

 

Nyheten presenteras i samarbete med Kila Möbler.

 
Våra sponsorer